Денят, в който духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония

  • 14 март 2023 06:58

  • 4465
  • 0
Денят, в който духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Стрелец до 14:07ч на 15 март 

В дните на Стрелеца обикновено се стремим към стабилност. Склонни сме да бъдем по-изпълнителни към препоръки. Информацията се усвоява по-добре. През този период всеки иска да бъде специален, важен и необходим. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. По това време престъпността рязко намалява.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 март

В периода, когато Луната е в Стрелец, обърнете внимание на мускулите си, те имат нужда от отпускане, а това време е идеално за ходене на масаж. По-добре е да отмените всички процедури, свързани с кръвопреливане за този период. Ако спортувате, тогава не трябва да натоварвате прекалено много коленете си.

Когато Луната е намаляваща в Стрелец, не се препоръчва да се ходи на туризъм и като цяло дългите разходки не се препоръчват. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния. Ще се уморите достатъчно бързо, но няма да получите удоволствие от пътуването.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Лунен календар: 22 лунен ден започва от 01:08ч на 14 март до 02:20ч на 15 март

Това е специален ден. Абсолютно идеален за творчество и съзидание, за духовни практики и работа върху себе си, отличен период за всеки, който се развива и търси по-добър път. Денят, в който духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония. Неговият символ е Ганеша, слон или свещена книга.

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. 

Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. 

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

Целият 22 лунен ден може да се нарече успешен и щастлив: малко вероятно е лош късмет или лоши новини да дойдат в този ден.

Не бива да прекарвате 22-ия лунен ден в мързел и пасивност. Неговата характеристика директно показва, че ако лежите на дивана или правите нещо безсмислено, тогава енергията на луната ще се обърне срещу вас. Следващият месец няма да даде плод, колкото и да се опитвате, а резултатите, които вече са се появили, могат да се сринат. Бъдете активни и направете нещо добро и важно за живота си днес!

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4465 0

Свързани новини

Водещи новини