Денят е неблагоприятен и труден за връзките и любовта

  • 11 март 2023 06:08

  • 5897
  • 0
Денят е неблагоприятен и труден за връзките и любовта
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Скорпион от 02:07ч на 11 март до 09:22ч на 13 март

Постепенно започва да се натрупва напрежение. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най-добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето. 

Уязвими стават половите органи. 

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 22:44ч на 11 март

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. 

Всичко във Вселената работи за ваше най-висше добро. Всичко!

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност.

Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Не започвайте да изяснявате отношения. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Интимните отношения също е добре да прескочите сега. 

Следва 20 лунен ден от 22:44ч на 11 март до 23:55ч на 12 март

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5897 0

Свързани новини

Водещи новини