Внимание, отново ретрограден Меркурий!

share

Меркурий от 29 декември става стационарен и се подготвя за ретроградния си ход, който продължава до 19-20 януари.

Вече и мало, и голямо знаят що за чудо е това. Няма страшно, но може да ни създаде някои неприятности. А знаете, че „предупреден, значи въоръжен“, затова е добре да се подготвим.

Какви са възможните събития и проблеми, които можем да срещнем по време на ретрограден Меркурий?

- Може да срещнете трудности при постигането на очаквания резултат в споразумения, договори, срещи или да изпитате известно забавяне.

- Има вероятност да възникнат проблеми, особено по въпроси, свързани с планове за пътуване, организации, изпратени имейли, факсове и карго, резервации за пътуване и полети.

- В ретро периода много хора могат да се срещнат отново със старите си приятели.

- Възможно е да посетите стари места, свързани с миналото.

- Може да имате трудности, ако купувате електронни стоки или те могат да имат неизправности. Всъщност, най-добре е да ги купите след края на ретроградния период.

- По време на ретро периода може да възникнат някои смущения по време на действията, които извършвате в интернет (отваряне на уеб сайт и др).

- Възможно е да намерите предмет, който сте изгубили преди. 

Ретрограден Меркурий във Везни

- По време на пътуване може да възникнат закъснения на полети и загуба на багаж, повреди на транспортното средство.

- Може да възникнат проблеми, свързани с автомобил, мобилен телефон, телевизор и бяла техника. (Полезно е да изчакате края на ретроградния Меркурий, за да ги занесете за ремонт.)

- Данните, които не са архивирани, могат да бъдат загубени; възможно е проникване на вируси в компютъра в ретро периода.

- В положителен аспект може да използвате ретрограден Меркурий като се заемете с довършване на офисна и домашна работа. (Могат да се подреждат файлове, папки в офиса, да се проверяват документи и т.н. В къщи могат да се правят недовършени ремонти, да се реорганизират основи и плотове на шкафове)

- Можете да участвате в забавни дейности, уроци по танци, спортни дейности и др.

- В Ретро времето не трябва да се вземат категорични и внезапни решения.

- Хората, които идват в живота ви в ретро периода, няма да бъдат за постоянно. Много е вероятно в бъдеще да имате проблеми с тях.

- Трябва също така да проверявате дали закупеният от вас продукт е дефектен, срока на годност.

- Ако дадете заем в ретро периода, може да имате затруднения с връщането му, а можете да си върнете парите след доста сложен процес или изобщо да не ги видите.

- През този период е много вероятно да има проблеми в сключените договори за сделки за наем и покупка на недвижими имоти.

- За предпочитане е да не се сключват брачни и други договори, да не започва на ново работно място, да се отложат хирургичните операции.

Водещи новини

Още новини