Похитителите към сестрата на Мирослава: 250 000 евро или ще я получиш на части!

share

"За да получиш обратно сестра си жива и цяла, до утре вечер събери 250 000 евро! Набелязани банкноти по 500 евро. Допълнително ще разбереш къде и как да ги донесеш сама! По никакъв повод не търси съдействието на полицията!!Защото са замесени. При първия, какъвто и да било контакт с Вас, тя ще бъде убита и ще я получиш на части, а ти ще бъдеш осакатена за цял живот. Наблюдаваме ви и ви следим непрекъснато. Така, че без погрешни стъпки. Осигурете парите 250 000 евро по 500 евро в прозрачен наилонов плик навреме и никой няма да пострада!! Написаното не подлежи на коментар! От теб зависи живота на сестра ти и твоето ЗДРАВЕ!!!"(запазен е оригиналният правопис).

Писмото на похитителите Стойчо Стоев-Чочо и Марио Любенов-Заека до семейството на отвлечената и убита от тях Мирослава Николова е публикувано във в. “24 часа”.

Изданието твърди, без да се позовава на каквито и да било източници, че Марио Любенов – Заека е удушил отвлечената Мирослава от Перник с нарочно направена гарота, докато Стойчо Стоев – Чочо я натискал към земята. До последно двамата лъгали ученичката, че ще остане жива и само трябва да “вземат едни пари”.

24-годишният Борислав Чолев (брат на приятеля на сестрата на Мирослава-Елеонора) пък, заради чиито пари става отвличането, е разбрал за бащиното си наследство, след като го извикали в общината да плати цели 50 000 лева данъци върху 11 апартамента в София. Много бързо младежът продава два от своите апартаменти и типично по български само два месеца по-късно започва да се вози в чисто нов лизингов джип БМВ Х5, а три месеца по – късно го подарява на доведения си брат Йоан, тъй като си купува ново "Ауди".

 

Водещи новини

Още новини