Изнасилили Лазар Колев в пандиза?

share

Затворници отмъстиха на Лазар Колев по доста извратен начин. Убиецът на сестрите Белнейски преживял страданието и позора на сестрите след като беше изнасилен по много жесток и брутален начин от съкилииниците си в столицата.

Близките на осъдения и на втора инстанция Колев също не отричат тази информация, пише Skandalno.net. След опозоряването на Лазар Колев неговия адвокат поискал той да бъде преместен в единична килия. Друга причина за молбата на Марин Марковски е, че в момента осъденият за убийството на сестрите Белнейски страдал и от болни бъбреци. Истината обаче е, че Лазар се свивал от непоносими болки, причинени му от изнасилването, придружено с побой, който му нанесли пандизчиите.

Изнасилвачите, убийците и педофилите били най – презирани в затвора, и често бивали наказвани още след влизането им в панделата. В престъплението, извършено от Лазар били налице и трите най-дразнещи пандизчии фактора. Според полицаи не предстои нищо добро на Лазар и в бъдеще.

Единственият начин да избяга от „правосъдието“ на събратята му зад решетките е да открие здрав гръб, който да е на негова страна и да го защитава, но това е много вероятно да не се случи.

На втора инстанция Лазар Колев е осъден на доживотен затвор и 400 000 лева кръвнина, които трябва да плати на семейството на загиналите момичета.

Водещи новини

Още новини