Енимехмедов: Доган е излязъл от хралупата си, трябва да бъде привикан като свидетел

Булфото
share

До мен достигна новина, че господин Доган е излязъл от хралупата си, затова считам че трябва да бъде призован като свидетел по делото. Това каза пред СГС Октай Енимехмедов, който е подсъдим за това, че по време на конференцията на ДПС е направил опит за покушение срещу тогавашния председател на ДПС Ахмед Доган, пише "Труд".

„Ахмед Доган е главен свидетел и мисля, че неговото явяване е важно. Медиите и определени лица, които се виждат с него показват, че неговото състояние е добро в момента", каза още Октай Енимехмедов.

Съдът се оттегли за съвещание.

Съдът не уважи искането на Октай Енимехмедов за това Ахмед Доган да бъде призован за свидетел на следващото заседание, съобщи Фокус.

Съдът намира, че не са налице основания за промяна на решението на съда по отношение на разпита на свидетеля Ахмед Доган, предвид факта, че е наблюдавал деянието от най-близко разстояние.

Съдът посочи, че са разпитани свидетели, които са били на достатъчно близко разстояние, а също така, че има достатъчно записи от камери, на които е видно деянието. С разпита на този свидетел няма да се извлекат допълнителни факти, се позова съдът.

Водещи новини

Още новини