Повдигат две обвинения на Октай Енимехмедов

  • 20 януари 2013 09:39

  • 8304
  • 23
Повдигат две обвинения на Октай Енимехмедов
© Булфото

Срещу нападателя на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от - Октай Енимехмедов ще бъдат повдигнати две обвинения. Новината съобщи в ефира на БТВ градският прокурор на София Николай Кокинов.

Едното обвинение ще бъде за хулигантство, а второто за закана за убийство.

Николай Кокинов заяви също така, че не смята, че с такъв пистолет и с такива патрони може да бъде причинена смърт. Според него, Октай Енимехмедов няма съучастници и той е действал сам.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8304 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2014.02.13 | 15:29

23
Апостолът на свободата Ахмед Доган е жив,благодаря на всички които го защитиха!

2014.02.13 | 15:28

22
Е как опит за убийство като пистолета дори нямаше пълнител ?
Да търсим Позитивното

2014.02.13 | 15:28

21
Колко добър урок за Доган и цялата политическа крадлива смрад . . . . Да - те не са досегаеми и може и да ги гръмнат. Трябва да се признае, че има и положителен ефект в някои ......тикви.
ВАНКО

2014.02.13 | 15:27

20
Пак лъжи,ако искаше само да покаже че Манго не е недосегаем,щеше да го атакува с пистолет играчка.И нямаше втори път да презарежда пистолета,а щеше да си вдигне ръцете и да се предаде. Просто усетиха че няма да им мине номера,и пак извъртяха историята.Това показва че всички са в играта. Цялата изпълнителна власт участва в този цирк. ТОВА Е СТРАШНО!!!

2014.02.13 | 15:27

19
За дребно хулиганство одобрявам, но за опит за убийство ще станете за смях.

2014.02.13 | 15:26

18
Един побой с нанасяне на леки телесни повреди, от който има снимков и видео материал, побой станал пред много свидетели, не само делегати на ДПС (които в съда ще лъжат), но и пред охранители от НСО, които могат да свидетелстват в съда. Хората били младежа трябва да бъдат задържани за 24 ч. за хулиганство. Те са опасни за общественият ред. Ами ако утре ги срещнем на улицата? Мене лично ме е страх от тях и ако вида един такъв на улицата ще му бия едно кроше (ей така превантивно). Те хулиганите на стадиона са по-добри и не бият така паднал на земята човек. Циганска работа.

2014.02.13 | 15:26

17
Оправете си заглавието. Прокурора казва, че второто обвинение е за закана за убийство, а не за опит за убийство.
съд за делегатите

2014.02.13 | 15:25

16
Прокуратурата незабавно да повдигне обвинения срещу озверелите човекоподобни, които ритаха момчето докато беше обезвредено на земята от служителите на НСО. Тази осверепяла сган е по опасна от младежа, който единствен в тази държава има смелостта да покаже гражданската си позиция срещу гнилото ръководство на ДПС. Един български гражданин от турски произход показа повече решимост и желание за промени в България отколкото нас етническите българи.

2014.02.13 | 15:25

15
МАЙКА ИМ В ГЪ.ЗА ДА Е.БА НА ВСИЧКИ ,КОИТО КРИТИКУВАТ НАПАДАТЕЛЯ НА ДОГАН !!! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВСИЧКО Е ИНСЦЕНИРОВКА ИЛИ НЕ ,НО ТОЗИ ТУРКОМРАЗЕЦ ДОГАН ТРЯВАШЕ ДОСЕГА ДА БЪДЕ ПРОСТРЕЛЯН В ТОПКИТЕ И ДА ОСТАНЕ ИНВАЛИД ,ДА ПИКАЕ ПРЕЗ МАРКУЧ ЗАЩОТО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПОРЪЧКИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ОРГАНИЗИРА НЯКОЛКО АТЕНТАТА ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ИСКАМЕ АВТОНОМИЯ И ДЪРЖАВАТА ПОСЛЕ НАСИЛА НИ СМЕНИ ИМЕНАТА !!! ВСИЧКИ ТУРЦИ ,КОИТО ВЯРВАТ НА ВОДЕЩИТЕ ФИГУРИ НА ДПС ,СА НАИВНИЦИ ! ТЕЗИ ВОДЕЩИ ФИГУРИ НА ДПС СА БИВШИ АГЕНТИ НА ДС ,А СЕГА СА НАСТОЯЩИ АГЕНТИ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ И РАБОТЯТ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ОТКОЛКОТО ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ ! ЗАЩО НИТО ЕДИН ОТ ДПС НЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО НЕ ИНВЕСТИРА В РАЙОНИ С КОМПАКТНО ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ ?!ДЖАМИИ МИ СТРОЯТ !! ДА АМА ДЖАМИИТЕ НЕ КАРАТ ХОРАТА ДА РАЖДАТ ДЕЦА ,А ДОБРАТА ИКОНОМИКА КАРА ХОРАТА ДА РАЖДАТ ,ИМЕННО И ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ НЕ ИНВЕСТИРА В НИКАКЪВ БИЗНЕС ПО ТЕЗИ РАЙОНИ ЗА ДА НЕ РАЖДАТ ТУРЦИТЕ ДЕЦА !!! ДПС ГО ЗНАЕ ПЕРФЕКТНО ,НО СИ МЪЛЧИ ЗАЩОТО РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ,А НЕ ЗА ОБЩИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ВСИЧКИ ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ !!!!

2014.02.13 | 15:24

14
АБЕ ДО ТОЗИ ТУРКОМРАЗЕЦ И ПРОСТАК ДОГАН Е ТРУДНО ДА СЕ ДОБЕРЕ ЧОВЕК ,ПАЗЯТ ГО ,НАЛИ Е АГЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ , НО ПОНЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТМЪСТИ НА НЯКОЙ ОТ РОДНИНИТЕ МУ !!! ТЕ СЪЩО КАТО НЕГО СА МОШЕННИЦИ ,БЪЛГАРСКИ АГЕНТИ С ТУРСКИ ИМЕНА !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини