Марковски: Доказателствата изключват вината на Борисов за смъртта на Чакъра

share

Борисов е здрав психически, той е мъжествен тип. Когато го обиждат не обиждат само него, а и министър председателя и над 1 000 000 българи, които са гласували за него. Това заяви адвокатът Марин Марковски в предаването "Лице в лице".

Пои думите му клеветите от страна на Бареков срещу Борисов са престанали, защото адвокати са го посъветвали, че има състав на престъпление.

Що се отнася до делото за Тодор Димов - Чакъра и до това, че граната, която го е убила е била подпъхната под тялото му, той заяви, че няма полицай, който да отиде и да дръпне детонатора на тази граната, защото взривът би му отнесъл краката.

Един съдебен медик може да отреже една ръка и да я запази в стъкленица, за да докаже след време определени факти. Защото при ексхумация след 10 години трупът е толкова разложен, че не може да се докаже почти нищо. Изводът на този медик е, че има самовзривяване и това е така, коментира адвокатът. Той заяви още, че първата експертиза на д-р Еленски не е, че липсва самовзривяване. Хипотезата, че той е бил запален след това не е вярна. Има пожар и това се вижда от пушека, които се е носел от къщата, обясни още Марковски.

По думите му вината на Бойко Борисов се изключва от доказателствата и няма да има образувано дело въобще. Той не е ръководил акцията, бил е там, каза още Марин Марковски.

Имам чувството, че откакто бях адвокат срещу Мила Гешева съм подслушван, но не съм чул записи от това, обясни още той.

Водещи новини

Още новини