След секс туризъм бизнесмен кръщава суха паста на Галена

интернет
share

Ако семейството на Галена и Галин богатее, то причините са две – семейният бюджет се пълни от певческата кариера на Галена и от бизнеса на мъжа й – Гальо Вафлата.

Но тъй като Галена е публична личност, секси звезда и любима чалга изпълнителка, се появи проблем. Оказа се, че вафлите събират и разделят семейството на Галена и Галин. Според спецове в интригата в момента е налице голяма такава, в която са замесени имената на Галена, Галин и човека X от Пловдив.

Последният е имал наглостта косвено да се обяви за съперник на мъжа на Галена, като е кръстил най-новия продукт на бизнеса си със сладкарски изделия на името на фолк звездата Галена. И така на пазара има шоколадова вафла (според някои – суха паста) „Галена”, която обаче не се фабрикува от фабриката на мъжа на Галена – Галин.

Анонсираният като извънредно вкусен десерт е посветен и кръстен на звездата от пловдивски бос – производител на сладкиши, чието име е Паскалев. Според някои това е наглост, защото тъкмо съпругът на Галя е вафлен бос и не е етично някой друг да ползва името на хубавата му съпруга за име на негов сладкиш.

Новият десерт е уникален с това, че е с пълнеж тип торта „Гараш”. Неотдавна се появи информация, че Галена била засечена да прави секс туризъм с чужд мъж в Правец. Това повдига въпроса дали човекът X не е бил Паскалев.

Водещи новини

Още новини