Галена припадна в „Шоуто на Иван и Андрей“

18 май 2011 11:17

Галена припадна  в „Шоуто на Иван и Андрей“
©
17647 1

Броени минути преди участието на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и в „Шоуто на Иван и Андрей“ настанала истинска паника.

Само преди дни, изпълнителката на „Тихо ми пази“ се появи в целия си блясък в предаването, но много малко бяха наясно, че зад усмивката й, изпълнена с чар, се крие тежко неразположение.

Малко преди да се появи в ефир, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се строполила в гримьорната на шоуто вследствие на тежък припадък, с което предизвикала истински шок и ужас у екипа.

Като полудели хората на опосумите Иван и Андрей се втурнали да я плискат с вода и за щастие след секунди успели да я свестят.

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се чувстваше много зле. Въпреки че само преди минути се бе строполила в несвяст, тя заяви, че няма да отлага участието си и ще се появи в ефир. Трябва да се отбележи, че е истински професионалист“, коментират запознати със ситуацията.
 

17647 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Wieslaw

2014.06.29 | 22:42

1
привет, я видел ваше видео .. Галена 2011 - DJ ят ме издаде (ft. COSTI )..... на You Tube - Мне очень нравится это ... великий ритм ... .. Я поляк там счета ник můj него - сердечно pozdrawim alan5000000 ---

Добави коментар

Водещи новини