Доживотна присъда без право на замяна за убиеца Бошнаков (видео)

share

Доживотна присъда без право на замяна за касапина Владимир Бошнаков, съобщи репортер на novini.bg. Присъдата е на СГС и е на първа инстанция. 

Припомняме ви, че Бошнаков е обвинен за убийствата на Явор Иванов и Емил Даскалов. През септември 2011 г. септември мъжът се отплати на двама свои приятели, които му дали пари на заем, с по един куршум в главата, а след това наряза телата им на парчета. Трупът на единия от тях – Явор, в последствие е открит изгорен в землище близо до село Дебели лак – Радомирско. А разчлененото тяло на втората жертва – Емил, е открито в апартамента в бл. 103 в столичния квартал Надежда. Владимир е изключително хладнокръвен и нито за миг не се издава. Отрича да знае каквото и да било дори, след като полицията намира нарязаното тяло на Емил в жилището му. Приятелите на Явор и Емил наричат убиеца им с прякора "животното".

На днешното заседание на съда присъстваха приятели на двете жертви. Адвокатката на Явор и майка му са доволни от присъдата. Те изразиха надежда, че тя дори да бъде обжалвана, няма да бъде променена. Припомняме ви още, че Владимир Бошнаков е планирал убийството и на трети човек.

Водещи новини

Още новини