Делото „Кремиковци-ЦСКА" върви към финал (видео)

  • 17 октомври 2014 13:45

  • 1468
  • 0
Делото „Кремиковци-ЦСКА" върви към финал (видео)
©

Делото „Кремиковци-ЦСКА" върви към финал. В случай, че няма нови доказателствени искания, делото за източването на пари от „Кремиковци" и отнемане на лиценза на ЦСКА ще премине във финална фаза.

На 27 ноември от 9.30 ч. е насрочено следващото заседание, когато по всяка вероятност Софийски градски съд ще изслуша страните по делото.

Припомняме, обвиняеми са Александър Томов, бивш председател на Управителния съвет на „Кремиковци" и председател на Надзорния съвет на ЦСКА, както и още трима от ръководството на „Кремиковци" - Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев. Всички те се явиха лично на заседанието, представлявани от адвокатите си.

„Десет години сме жертва на мафията", посочи Томов, убеден, че ударът по „Кремиковци" и по ЦСКА е мафиотски. Шест години и половина, по думите му, се занимаваме с последствията от този удар.

Попитан с шеговит журналистически тон какво би пожелал на Тодор Батков, който днес има рожден ден, Томов му честити празника, но се закани, че ЦСКА ще играе за победа в предстоящото дерби. Той помоли публично феновете на „Левски" и ЦСКА да се държат почтено, за да стане хубава футболна вечер.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1468 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини