Осъден бизнесмен си отряза пръст показно (видео 18+)

share

Ивайло Зартов, осъден на девет години затвор в Бургас, си отряза пръст на лявата ръка и засне случилото се с видеокамера.  Кадрите вече се разпространяват сред бургаските медии и в интернет.

Състав на Апелативния съд в Бургас днес потвърди наказанието за Зартов. Той е осъден да плати и обезщетение три милиона лева на дружеството "Инглиш Вилидж" ООД. Сумата е за нанесени  имуществени вреди.

Зартов бе подведен под отговорност като длъжностно лице. Той бе управител на дружеството и бе получил капитал от Русия за  построяването на вилно селище край Бургас. В крайна сметка обаче парите са били изхарчени.

Зартов е признат за виновен, че е извършил присвояване на чужди средства в особено големи размери и в безстопанственост,  довела до големи финансови загуби за собствениците на  дружеството.

Ще си режа пръстите един по един, докато не бъда чут, зарече се отчаяният бизнесмен. Във видеоизявлението Зартов посочва поименно съдиите и прокурорите, участвали по думите му в поръчката срещу него, която дошла от бившия руски депутат Генадий Гудков и почетния консул на Русия в Бургас Тонко Фотев.  Преди време Гудков бе отстранен от руската Дума заради разправиите с фирмата, която имал у нас, а пък почетният консул Фотев бе осъден, че блудствал с дъщерята на Зартов.

Не е страшно това, което аз направих със себе си, страшно е това, което те направиха с мен, казва Ивайло Зартов, допреди няколко години бизнесмен и фигура в обществения и политичeски живот на Бургас. Иначе съм окей, бърза да добави 46-годишният мъж.  Той не е потърсил лекарска помощ Преди да пристъпи към драстичното действие, прочел в интернет какво трябва да направи, за да спре кръвотечението.

Внимание! Видеото не е подходящо за лица под 18 години и хора с чувствителна психика!

Водещи новини

Още новини