Сидеров: Не може в български град да се крещи "Аллах е велик" (аудио)

Булфото
share

„Нормално е онези политически формации и организации, които милеят за България и не са съгласни с това една група забулени с чаршафи да ни проповядват радикален ислям и да ни обясняват, че България трябва да се управлява по законите на Шериата, днес да са тук”. Това заяви лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов по време на днешния митинг пред сградата на Окръжния съд в Пазарджик, предаде репортер на novini.bg.

Каракачанов се обяви в защита на българския съд с думите: „Защото два пъти, циганите с големите бради, идваха, а целта им беше да стресират, да респектират работата на българския съд. Тези съдии са нормални хора , и те имат семейства, имат деца, знаейки какво правят ислямските фундаменталисти, се страхуват. Искаме да им покажем, че има и други хора, които са в тяхна защита, да им осигурим едно самoчувствие, на базата на което, и на базата най-вече на закона, да вземат своите справедливи решения, спрямо тези ислямисти”.

От трибуната говори и лидерът на „Атака” Волен Сидеров: „Всеки митинг е събуждане. Българите трябва да се събудят и да реагират, когато в техния град се строи джамия, те да излязат и да кажат, че не искат джамия, защото нямат мюсюлмани. Когато по този начин, както в Пазарджик, хора с бели роби крещят „Аллах е велик” и всяват ненавист, гражданите трябва да кажат, че това нещо няма да го имa. Ние, националистите, даваме пример за това, как трябва да се действа. Това е наш граждански дълг, това съм го правил и преди да направя партия „Атака”. Той обяви, че има информация, че двама от обвиняемите по делото, семейство Горелски, са членове на ГЕРБ.

 

Водещи новини

Още новини