Корнелия Нинова към Борисов: Подписвате, без да четете

share

Ако сте чели и споделяте написаното в този доклад, това е едно политическо харакири. Очевидно не сте чел този доклад. Той е признание за провала на политиката. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Корнелия Нинова към премиера Бойко Борисов за Доклада за национална сигурност, приет през юни 2012 г.

По отношение на голямата ви гордост - еврофондовете, в доклада пише "недостаръчна ефективност и ефикасност". По отношение на друга ваша гордост - корупцията, в доклада пише "корупцията пречи", цитира доклада Нинова.

Държавата има водеща роля за гарантиране стабилността на финансовия сектор, каза премиерът. Правителството предприема действия за ограничаване на проблемите в социалната сигурност.

За разлика от вас, ние сме достатъчно критични към всичко, което забележим и след това отстраняваме. Иначе нямаше да купите два нискотарифни еърбъса, които да наречем правителствени самолети, и да се чудим какво да ги правим. И до ден днешен се чудим какво да ги правим и затова ги даваме да се возят, който ги поиска, иначе трябва да пратим пилотите да летят с други компании, за да наберат часове, каза премиерът Бойко Борисов.

Водещи новини

Още новини