Иванов, ПП-ДБ: Без съмнение Главчев се отчита всяка сутрин на Борисов и Пеевски

Фейсбук
share

Научихме нашите уроци от грешките в 49-ото НС, мнозинството с ГЕРБ. Научихме грешките от комуникацията си с българските граждани. Грешките трябва да се изговорят, за да продължим напред. Най-отпред бяха политическите грешки. Това мнение изрази пред БНР Йордан Иванов от ДСБ, водач на листата на "Продължаваме промяната"-"Демократична България" за Пловдив област.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 97

"Това, че не се извърши ротацията, беше основната грешка. Другата фундаментална грешка беше Делян Пеевски да бъде говорител на мнозинството."

Кампанията трябва да се проведе с основното послание как ще се разреши политическата криза. Единствената сила, която дава рецепта, е ПП-ДБ, смята Иванов. Според него трябва да се обединят формации с европейска ориентация, които са антикорупционно настроени.

Той напомни тезата на ПП-ДБ за равно отдалечения премиер. "Работи със сигурност повече от това, което се случи в 50-ото Народно събрание - Борисов да изтипоса Росен Желязков."

ГЕРБ харесват тази криза – харесват да имат министър-председател в лицето на Главчев, подчерта Йордан Иванов в предаването "Преди всички".

"Няма никакво съмнение, че Главчев се отчита всяка сутрин на Борисов и Пеевски."

Росен Желязков: Не смятам, че „сглобката” беше грешка

Корпоративните играчи този път не играят за ГЕРБ, а за "Ново начало" на Пеевски. ГЕРБ са в паника, че няма да могат да работят с търговците на гласове, изтъкна Иванов и декларира, че в тази ситуация ПП-ДБ излизат "за победа".

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 97

Водещи новини

Още новини