На Борисов му е дошло до козирката от Радев и Пеевски: Ако има нещо, което знаят един за другиго, да си го кажат

Фейсбук
share

Трябва стабилно, спокойно да се напълни бюджетът, защото нашето верую е ниски данъци, спокоен бизнес, работа на бизнеса, той да генерира приходи, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

И добави, че сутринта Коцето (бел.ред. - кметът на Пловдив Костадин Димитров) му е "сложил 20 проекта на масата". "Това са пари", даде да се разбере той. 

"Аз с ДПС не съм работил, не съм правил коалиции. Подпомагали сме се, когато са имали нужда. Били са отговорни по време на сглобката. И толкова", заключи Борисов.

Има ли вече отговор кое е истинското Движение за права и свободи - коментира Румен Христов от Съюза на демократичните сили

И добави: "Всеки да се стегне, да си изкара добър резултат и да се вдигне избирателната активност - можем да направиме правителство".

"Това, което вчера се е случило, е ново разделение. С кой ще направим правителство? ПП и ДБ казаха, че около "Възраждане" трябва да са ни кордон - сиреч: не могат с тях, не могат и с ДПС. Като изключим отсега няколко партии, ами то - няма смисъл от избори", с развълнувана въпросителна интонация запита той.

И побърза да обърне изкаването си на 180 градуса. "Напротив! Точно обратното трябва да бъде! Да се кара кой с когото иска. Тези, които искат да градят, които искат да показват резултатите видимо за очите - това за мен е главното. Аз съм минал през тези "времена разделни", когато всички са били срещу нас, всички са били с нас. Историята показва, че ГЕРБ може да работи с патриотични формации и с реформаторски блок - с тях съм бил в коалиция. Всичко останало - е работа на партийните лидери: как ще си продадат кампанията. Защото така са избрали. Считат се за съизмерими - и Радев, и Пеевски. И държат общественото мнение на тях си. Никой от тях не казва с кой и как ще управлява: с 30, 20 депутати управлява ли се? Нито единият, нито другият. Ако има нещо, което си знаят един за другиго, да си го кажат", призова ги лидерът на ГЕРБ.

Пеевски за президента: Изключително съм притеснен дали знае кой е

Водещи новини

Още новини