Костадинов за претърсването в имоти на Вълка: Прокуратурата удря Доган

Novini.bg
share

Идват избори - това е единственото обяснение. В периода преди изборите - очевидно Прокуратурата се опитва да чисти имидж по някакъв начин. Така лидерът на "Възраждане" - Костадин Костадинов, коментира новината, че се обискират имоти на Румен Гайтански - Вълка. 

"Странно защо Прокуратурата в момента се задейства за лице, което според медиите, е свързано с Доган. Прокуратурата удря Доган. Това означава, че Пеевски, който е собственикът на Прокуратурата удря прекия си съперник, което означава, че Прокуратурата в момента се използва като бухалка в ръцете на Пеевски", обясни си случващото се той. 

Обискират имоти на Румен Гайтански - Вълка

"Защо, обаче, Прокуратурата все още не е предприела никакви действия във връзка с подадения сигнал от ДАНС миналия понеделник, вече 10 дни по-късно няма никакви действия, както и доклада, койот беше изнесен от комисията в парламента, която трябваше да разследва евентуални престъпления, извършени от  представящия се собственик на “Исторически парк”. Виждаме как в единия случай - Прокуратурата действа. В другия - не", коментира още Костадинов. 

Водещи новини

Още новини