Нинова на въпрос какво е „фистинг“: Не мога да говоря такива неща толкова рано, трябва да сложите огърлица от червени точки

Кадър: БТВ
share

Трябва да сложите цяла огърлица от червени точки, не мога да изговаря тези понятия в ефир и то толкова рано. Това заяви бившият лидер на БСП Корнелия Нинова в сутрешния блок на bTV.

Тя бе попитана от водещата Мария Цънцарова дали е запозната с термините „фистинг“, „трибадизъм“ и „фингъринг“, които бяха широко дискутирани по време на дебатите в парламента, който прие забрана за агитиране и пропагандиране на „нетрадиционна сексуална ориентация“ в училищата.

Нинова даде на Цънцарова брошура по сексуално образование, за която твърди, че се разпространява в частна гимназия, без да уточни коя е тя.

Изглежда Ви нормално тази брошура да се разпространява сред деца за сексуални практики за лесбийки и бисексуални жени?, попита Нинова Цънцарова.

По думите на социалистката не е редно такива деликатни теми да се предлагат на вниманието на деца, които са „малки“ и „незрели“.

След четири часа дебати: Парламентът прие забрана на "нетрадиционна сексуална ориентация" в училищата

Нинова алармира, че на Запад тече цяла кампания, в която се промотира хормонална терапия с малолетни и непълнолетни за смяна на половете.

Ето, това е проблемът, не пипайте децата! Това е битка за душите на децата ни, подчерта още Корнелия Нинова.

Водещи новини

Още новини