Васил Терзиев за Бойко Борисов: Боли ме, че най-важният ми гласоподавател, се изказва така за мен

share

„Боли ме, че най-важният ми гласоподавател се изказва така за мен, но животът е тежък, така че ще трябва да свикна. Но взимам си бележка, все пак г-н Борисов е гласувал за мен и неговото мнение е от изключителна важност в политиката на моята администрация, така че му благодаря, че е конструктивен критик и обещаваме, че ще се справяме все по-добре".

Това каза кметът на София Васил Терзиев в отговор на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

В Народното събрание днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза следното: "Сега бяхме свидетели на една семейна свада между коалиционните партньори ДБ и БСП. Подкрепям ген. Атанас Атанасов за Георги Йорданов, но искам да се разграничи от внуците на мракобесната ДС, на висшите ешелони на ДС".

Борисов за преговорите с ИТН: Ако участва Слави Трифонов, ще участвам и аз

И уточни, че има предвид Васил Терзиев.

"Общинските съветници са фокусирани върху проблемите на София, така че е разбираемо защо избраха пясъка, слънцето и морето, вместо да дойдат, за да минем отново през дискусията за назначенията в ръководствата на шестте общински дружества, посочи още кметът на София Васил Терзиев на брифинг в Столична община.

По думите на Терзиев, докато ръководствата на дружествата не се избират на базата на компетентност, тези дружества, вместо да носят пари, ще бъдат едни дупки, които Столична община трябва да пълни с пари.

Терзиев заяви, че ще продължат с всички действия да не приемат решението за смяна в ръководствата на шестте общински дружества, защото са на мнение, че то е вредно за софиянци. Борбата продължава, но е разочароващо, че за пореден път няма интерес, а има удобно мълчание, добави кметът.  

 

Водещи новини

Още новини