Борисов: Този парламент не върши нищо

Novini.bg
share

Вчера имах среща с петима посланика и един преговарящ за Европа във Външна комисия. Когато искаш да си гледаш работата, можеш да си я гледаш. Този парламент не върши нищо от месец и половина, освен да ползват безплатната медийна трибуна. Нищо няма и да произведе. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"От вчера говоря - партиите да започнат да представят на избирателите какво ще направят. Поемем ангажимент за направата на водопровода в Делиормана, препотвърждаването за еврозоната, ще представим законопроект за религията и етиката, ще подкрепим и спешни законопроекти. Само че последният месец и половина партиите имитират работа. Вчера разбрах, че парламентът е "работил" до 10:15 ч. Така ли ще се "работи"?"

Борисов на редица срещи с посланици у нас

Само обвинения, че някой саботирал на колегите работа. Кой им спира работата?! Който няма какво да каже - айде, ГЕРБ му е виновен, каза още Борисов. 

'Чухте ли какви обиди е имало на председателския съвет в НС - отнасят се един към друг с "очилатко". За мен това не е правилно и не участвам." 

Колегите от ПП-ДБ четат законите като Дявола Евангелието - когато се отнася до тях, не важат. Всички знаят, че трябва да си напуснат фирмите, ако искат да стават градоначалници, завърши лидерът на ГЕРБ. 

Водещи новини

Още новини