Силвия Великова: Има ли полза от коалицията? Да не се окаже, че ПП може да изяде ДСБ и "Да, България"

БТВ
share

След позицията на ГЕРБ, ПП-ДБ и БСП няма смисъл от тези писма. Много почнаха да си пишат, все по-малко си говорят. След такава безобразна кампания - може да се чувстват неудобно да си говорят. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в предаването "Тази сутрин" по БТВ. 

Ние излизаме от избори и влизаме в следващи. Какво като отидем на изброи. Няма да е "Величие", ще е "Меч" или друга малка партия, в която някой ще инвестира. Те ще са същите. Освен ако самите партии не излязат с някакви нови решения, коментира журналистът Силвия Веикова. 

Прави впечатление, че в коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България има разцепление. Вчера докато Ивайло Мирчев обяснява едно, Кирил Петков обяснява коренно различно. Чак трусове да има не знам, но и там има разнобой, отбеляза Харизанов. 

От "Продължаваме промяната" са категорични: Няма да участваме в разговори за третия мандат

По думите му няма партия "Продължаваме промяната". "Това е облачен проект", каза още той. 

Великова припомни думите на Радан Кънев, че има "много голям проблем има в коалицията".

"Трябва да преценят дали има полза, или вреда от тази коалиция. Да не се окаже че "Продължаваме промяната" изяжда партии като ДСБ и Да, България", допълни Силвия Великова. 

Напрежението в ДПС

Пеевски мандатоносител няма как да видим, категорична бе Великова. 

ДПС изглеждаше като много професионална организация. Депутатите на Доган нямат никаква представа какво мислят, какво правят, докато не се произнесе той. Ако депутатите ти са хора които не могат да мислят - това е голям проблем. Ако депутатите не могат да мислят, докато не се произнесе Доган също е много голям проблем. За какво си там, смята Харизанов. 

Рамадан Аталай: Ахмед Доган ще излезе с изявление в най-близко бъдеще

Водещи новини

Още новини