Доц. Петър Чолаков: Завесата на политическия театър пада, греховете на Борисов и Пеевски лъсват

БНТ
share

Като във "Вълшебникът от Оз": човекът зад завесата: силна и могъща фигура, накрая се оказва нещо съвсем различно. Завесата на политическия театър ще бъде дръпната. Голата осанка на Делян Пеевски и Бойко Борисов  ще излезе наяве, а греховете им до един ще лъснат. Така вижда ситуацията доц. Петър Чолаков. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Той направи коментар на интервюто на служебния премиер Димитър Главчев, което той даде за "Панорама".

"С шегите си в началото изглеждаше като Луи дьо Финес, но просто недовиждам", пошегува се доц. Чолаков. 

Картина от парламента: Росица Кирова от ГЕРБ спря микрофона на Мирослав Иванов от ПП, БСП заплашиха, че ще напуснат залата

"През уикенда се е зародила идеята му за смяна на министъра на външните работи. След което се доразви, изкрастилизра, от неделя вечерта до понеделник. Хареса ми шегата, че партийна кандидатура щяло да е, ако е Бойко Борисов. Намеква се, че г-н Димитров бил част от кръга на президента Радев. ГЕРБ и ДПС се опитват да пришият Радев към служебното правителство. Ще им свърши работа, ако успеят.", коментира още той. 

Кристиян Шкварек на свой ред критикува политиците, че демонстрират единствено гангстерска битка с престрелка. "Няма позитивно бъдеще за децата ти, семейството ти, което може да ти се предстви като някакъв вид приказка", добави той. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Водещи новини

Още новини