Фандъкова: Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря

  • 09 май 2024 17:41

  • 912
  • 8
Фандъкова: Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря
© БТВ

София е моя грижа и така ще бъде. Моето притеснение, че повече от половин година не виждам нещо ново, някаква промяна. През всички тези години заедно, с бизнеса, с гражданите, променяхме София. Градът има нужда от постоянно развитие – по отношение на градския транспорт, направихме най-мащабната промяна. Оставихме нови 10 км за изграждане на метрото. Това беше една огромна промяна. Метрото променя не само градския транспорт, но и кварталите. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Това заяви бившият кмет на София и кандидат за депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в предаването "Лице в лице" по БТВ. 

Относно реорганизацията на движение на бул. "Патриарх Евтимий", Фандъкова коментира: "Този проект ми беше представен преди 4 години от Борис Бонев. Аз го подкрепих, но започнахме обществени обсъждания. Гражданите се включиха и се оказа, че има много детайли, които трябва да се изчистят. Това е конфликтна точка. Двупосочно преминават велосипеди и тротинетки с висока скорост, пешеходецът трябва да се придвижва на прибежки. Започна да се работи, без да се води диалог с гражданите. В диалог могат да се изчистят много неща преди да започне да се работи". 

Борисов: На избори сме заради ПП-ДБ и тяхната обсесия за власт, ГЕРБ сме най-малко виновни

По думите ѝ близо 50 паркоместата са премахнати. "Изграждането на велоалеи е нещо важно, но трябва да се обмисли. Аз се отказах от този проект, защото гражданите имат бележки, които трябва да се вземат предвид", каза още тя.  

Постигнахме резултати за София, но искам да започнем да работим за страната. Знам как работих в ситуация, в която липсва държава. Говореше се само за постове и позиции. Когато липсва стабилност се пропускат възможности. Листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на включва млади хора, опитни хора. Ние успяхме да направим симбиоза между опита и младите компетентни хора. Надявам се да има диалог в новия парламент. Да се сложи край на популизма. Скандалите и разправиите отвращават хората. Надявам се да излязат и да гласуват, добави още бившият кмет. 

Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря. Има формула за коалиционно управление, за коалиционна култура. Това е непрестанен процес на диалог, в който ти се съобразяваш с партньора. На мен това ми липсваше през тази близо година. Чувах само борбата за власт от страна на ПП, посочи Фандъкова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
912 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.05.25 | 06:27

8
❤️ Г­­о­­р­е­­щ­и­ ­­­м­­о­­­м­и­­ч­е­­­т­­а­­ ­­­в­­и­ ­о­ч­­а­­к­­в­­а­­­т ­-­­ X­1­8­­.­­F­U­­N

2024.05.10 | 10:47

7
Съсипа града ни, селянка крадлива. Превърна го в по-голямо копие на родното село. Проклета крадла.
гошо

2024.05.10 | 06:28

6
Некадърница и повлекана.
пръц

2024.05.09 | 22:57

5
Млъкни бе пача......
Бай Ставри

2024.05.09 | 20:23

4
Ей, крадло ненаситна......

2024.05.09 | 20:13

3
На престъпника ББ от Б му трябват фъндъци.

2024.05.09 | 18:00

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
шиши циганина

2024.05.09 | 17:49

1
ще уплашиш хората бе

Добави коментар

Водещи новини