Пеевски: 9 месеца това правителство го има благодарение на ДПС

share

9 месеца това правителство го има благодарение на ДПС, защото го подкрепяме. Човекът, който иска да тласне към избори е моят приятел Христо.

Това заяви в кулоарите на парламента Делян Пеевски.

Той живее с комплекс, че лидерът на тяхното обединение е Кирил Петков. Не му се получи да прати ген. Атанасов в пенсия в Конституционния съд, коментира Пеевски. Когато имаш големи комплекси искаш да си имаш нова партийка, затова се нуждаеш от избори, допълни той.

Христо Иванов: Пеевски иска да тласне към избори - смятал е, че му се дължи някакъв пай

Този пасквил, така наречен мумурандум, е написан от Христо Иванов. Другите му се подведоха. Моят приятел Христо обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави.

За едно съм доволен, имаме напредък вчера - призна си, за главния прокурор на неговия антикорупционен фонд, който е негово дете и рожба, с който се рекетират хора, има само избирателни изказвания в него, всичко се поръчва от Христо Иванов.. През тези NGO-та, той рекетира държавата.

Пеевски добави, че ако някой се откаже да гълта държавата, това вече било друга тема. "Като гледам, всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда, и те се подвеждат. Колегите нямат голям политически опит, но трябва да се отърсят от неговите номера", призова Иванов коалиционните партньори на ДБ - ПП.

Както виждаде ние сме тук, вчера също приемахме закони, парламентът си работи, посочи Пеевски.    

Водещи новини

Още новини