Делян Пеевски: Очаквам извинение от Кирил Петков

  • 26 февруари 2024 18:22

  • 4689
  • 25
Делян Пеевски: Очаквам извинение от Кирил Петков
© ДПС

Днес съпредседателят на ПП Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически направи внушения в публичното пространство, че ГЕРБ, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Президента владеят  чрез свои кадри регулаторите и другите контролни органи, вкл. и ВСС, които категорично не отговарят на истината. 

Това пише в официална позиция от страна на съпредседателя и председател на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, която публикуваме без редакторска намеса:

"Той говори за някакви 95%, което освен че е невъзможно, тъй като става дума за независимите регулатори, подвежда хората. 

Държа да подчертая, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има малък брой лица, предложени от ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и подкрепени от НС и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения. 

А специално по темата на ДАНС - аз не знам колко е щатът на ДАНС, но знам, че ако Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически казва, че има един представител там, то със сигурност ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има нула.  

Кирил Петков: Следващият премиер трябва да се казва Мария Габриел

И тъй като ние винаги сме заявявали, че прозрачността е гарант за честните и открити отношения с хората, за чието доверие работим, публикуваме пълния списък на излъчените от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с достойни представители в регулаторите. 

Надявам се, че допуснатите неточности от страна на г-н Петков се дължат или на некоректно подадена към него информация или на липсата на такава. 

Разчитам, че след като се запознае с данните и фактическото положение в регулаторите, колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се извини".  

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4689 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар

2024.02.27 | 00:19

25
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Няма как да си евроатлантик и да не си педepacт

2024.02.26 | 23:02

24
Скут като за дирник свръхголям… Но по-голям ти не си ми нужен, Щастлив съм аз, че твойта плът е моя, че е от кремък твоят стар...калкан... Какво, че вихме като вълци и чакали из твоите полета и гори? С онез, които бяха с теб добри, ти бе добър, но пък дирниците наши не пожали. Скут, за дирник свръхголям… Но счупи се във тази плът огромна стакана с реформаторска отрова, поех и кървавия турски ятaгян. Търговци на мечти и плът човешка използваха на дребно твоят пръст, но паднаха под теб с пречупен собствен кръст, че беше малък феномен, но беше тежък И стана чудо: смертю смерт поправ, усмихнахме се завалии във къщу и заплющяха знамена могъщи, и дирник ширна се – радостен и прав. Сега цъфтиш! Набъбва чернозема ми под ласкавите, турските ръце, дъхти на здравец твоето лице и нова песен ан*сът подема Скут, като за дирник свръхголям… Но ти за мен си цяло мироздание, че аз те меря не на разстояние, а с обич и кафе, от което съм пиян.....

2024.02.26 | 22:50

23
КОРУМПИРАН БОКЛУК
Чичо Тошко

2024.02.26 | 22:46

22
Елън Мъск каза в интервю на Роган "Мисля, че Джордж Сорос мрази човечеството...." Последваха няколко пресни примера.. Прроблемът за нас е, че точно Сорос се явява началник на нашето правителство, тоест нашият премиер
Тоя е наглец!

2024.02.26 | 22:46

21
Мръсна, уродлива и тлъста свиня! Простак, та дрънка, че и извинение иска чудовището! това е "феноменът" на султан агент Сава, милиардерът от сараите! Докога ще ги търпим, българи?! 500 години малко ли ни бяха?!
Към 17

2024.02.26 | 22:24

20
Сбъркал си човека не Петков хр Иванов му е седял в скута абе този да не е обратен
Абе

2024.02.26 | 22:22

19
Тази свиня е много нагъл не стига че е подсъдими ами и се прави на важен и кой е той че да му се извинява някой един боклук

2024.02.26 | 22:08

18
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

2024.02.26 | 21:19

17
То не стига че ти е седял в скута,па сега да се извини ли ,че е седнал на неправилното място?

2024.02.26 | 20:54

16
Турска подлога

Добави коментар

Водещи новини