Слави Трифонов се ядоса след решение на НС: Плюят върху вас, боклукът вън!

  • 13 септември 2023 12:59

  • 3007
  • 7
Слави Трифонов се ядоса след решение на НС: Плюят върху вас, боклукът вън!
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Вие, уважаеми хора, които четете тези редове, сте свободни, имате щастието да живеете в условията на демокрация, в свободна страна, която е парламентарна република и можете да избирате как да живеете, какво да правите, свободно да решавате за себе си и за живота си и свободно да избирате.

Така започва последната публикация на лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в профила му в социалната платформа "Фейсбук".

Ето какво още казва той:

"Да избирате хора, които да ви представляват. И днес, в българския Парламент, една голяма част от хората, които сте избрали да ви представляват, и по точно парламентарните групи на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с най-нагло се изплюха върху вашето право да решавате.

Знам, че звучи много емоционално това, което казвам, но въпросните депутати от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с отказаха да приемат Закона за референдумите, с което отказаха да ви дадат възможността да решавате.

Тоест, тези хора се смятат за богоизбрани, използват ви само на парламентарни избори и след това задоволяват, основно своите, потребности като ви пренебрегват, унижават, не се съобразяват с вас и, образно казано, ви се подиграват в очите. Това е чудовищно и абсолютно неприемливо.

С моите колеги сме правили референдум, един от малкото в модерната ни история. На него гласуваха общо 3 488 558 и това е абсолютно доказателство, че вие, уважаеми български граждани, искате да бъдете питани.

Но не така мислят голяма част от българските депутати. Това е такъв срам. Направо нямам думи. А това много рядко ми се случва. Дали всеки народ си заслужава управниците? Сигурно е така.

Слави Трифонов с емоционален коментар за 15-годишния Филип, който бе убит от пиян шофьор!

Но аз лично, мисля че ние не заслужаваме такива управници. Ние заслужаваме хора, които не ограничават нашите права, а напротив, подкрепят ни и се грижат ние да бъдем свободни и уважавани.

Сега и да ви казвам, помислете си другия път като гласувате, няма смисъл, защото първо трябва да изчистим този боклук, който се е събрал в този Парламент. И забележете, не го казвам като метафора, а съм директен."

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3007 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Батко

2023.09.13 | 14:14

7
Всички видяха кой е лъжец .Никой не вярва на слави шута на мутрите.
ха_ха

2023.09.13 | 13:25

3
Плюят на такъв боклук като теб

2023.09.13 | 13:35

6
bokluk po dobre pluvai po dashteria ti korva ot okolovrastnoto efekta shte e po goliam.

2023.09.13 | 13:30

4
ти не се ли чувстваш оплют, тъпа гумена главо!

2023.09.13 | 13:34

5
slavco mnogo si zabluden tce vav tazi darjava ima hora i obshtestvo samo oligofreni mogat da izbirat 35 godini edni i sahti prestapnici.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.13 | 13:18

2
ЩЕ СИ КАЖЕ ЧОВЕК, ЧЕ И Т.Н. НЕ БЯХА В КОАЛИЦИЯ СЪС СЪЩИТЕ И НЯМАХА ГЛАС ДО МИНАЛОТО ЛЯТО...
Сандокан

2023.09.13 | 13:08

1
Гнусен селско-чалгаджийски ерген.

Добави коментар

Водещи новини