Борисов: Срамота! Какво се случва в тази зала?!

NOVINI.BG
share

"Срамота? Какво се случва в тази зала?!", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на NOVINI.BG.

Според него майка му, която е починала и е била учителка е щяла да бъде дълбоко възмутена.

Борисов разкри с кой има договорки - Кирил (Кирил Петков), Асен (Асен Василев), Лена (Лена Бориславова) ..., която само е държала лаптопа обаче. Той разкри, че е попитал кой пише в този лаптоп, в който имало имена. А иначе той е бил с Десислава Атанасова, Томислав Дончев.

Лидерът на ГЕРБ разкри, че "сглобката"няма да бъде съборена заради избора на подуправител на НЗОК Момчил Мадов. Той напомни, че подуправителят е трябвало да бъде на ГЕРБ. "Еднолично Промяната управлява НЗОК, Здравното министерство, а от нас се изисква солидарност и за електронните рецепти", каза той. Борисов обясни, че подуправителят да е от ГЕРБ е бил "пакетна" сделка. 

НС избра спорния подуправител на НЗОК, от "Възраждане" налетяха на бой на ПП-ДБ

Иначе Борисов разкри, че нервите му са много здрави и обясни, че причина за това са, че шансовете ни за Шенген вече реално са много по-големи и за еврозоната също, нищо, че правителството е паянтово, но е добре "сглобено". Утре се очаква да станат ясни доклади за напредъка ни по пътя към Шенген.

Бойко Борисов коментира и отношенията между акад. Николай Денков и Делян Пеевски. Той напомни, че "Пеевски е опитен за разлика от академика", "Те запълват в момента вакуума в управлението", обясни още лидерът на ГЕРБ.

Относно СОС, лидерът на ГЕРБ отговори: "Склонни сме да спасяваме София от спасителите". 

 

Водещи новини

Още новини