Бойко Борисов обясни защо прави толкова компромиси и обяви: Тези, които сееха ветрове продължават да жънат бури!

  • 20 ноември 2023 15:45

  • 923
  • 3
©

Поздравявам, тези които победиха. Три мандата д-р Юксел Ахмет е кмет на Дулово. Това е огромен успех. Над 6000 души са гласували за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. В страната над 580 000. Нашите опоненти са с два пъти по-малко. Беше тежка битка. Загубихме някои градове. Загубихме ги, защото коалициите бяха с по 15-16 партии и по няколко НПО-та, само и само да не е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Добре – глас народен - глас Божи. Сега ще ги видим в това насипно състояние. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Дулово на среща с кметове и съветници от Област Силистра.

„Не случайно сега обикалят и хайде да мислим да работим заедно. А защо не мислихте този един месец, когато изговорихте всички обидни неща, свързани с нас и неистини? Народът е мъдър. Той е казал: „За един бит, двама небити дава”, подчерта той.

„Аз в София исках оставки, там се мотаят. Вие се справихте прекрасно. И най-силният човек, ако излязат 15 души срещу него, само във филмите може да победи. Да видим сега в тези градове как с по двама, трима общински съветници ще правят мнозинства и какво ще се случи в тези градове. Ние, там където ни е отредил народът управляваме, там където загубихме – ще сме сериозна опозиция. В Дулово имаме 11 общински съветници. Това е голяма сила. Всичко добро за Дулово и ние сме за него. Иначе безкомпромисна опозиция”, предупреди лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов категоричен: МВР министърът не е на ГЕРБ. Ако си отиде той, Денков също трябва да си тръгне

„След 5 поредни избора в София в парламента, се опитахме да направим нещо, което да не ни прати на 6-ти. В последните три години – нищо и то щеше да продължи. Затова правя всички тези компромиси. Ако има някакво разбирателство на местно ниво, то е за да направим нещо по-добро за хората, регионите, общините. Тези, които сееха ветрове продължават да жънат бури и хаосът е пълен, и нашата мила държава в момента се тресе навсякъде. Всеки ден има нещо, което е критично”, обясни Борисов.

„Едно време хората така се радваха като имаше сняг, сега му викат бедствие. В един момент държавата блокира. За Добруджа да навали сняг, е голям комат. Една силна държава освен управляващите, е важно да е силна и опозицията. Проблемът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е, че за тия 15 години нямахме опозиция и сега всички тия, които се сдружават срещу нас е само, за да съберат собствената си безпомощност. Ще мине време и хората ще оценят. Неслучайно на първия тур ние спечелихме на първи тур в почти всички големи градове. На втория тур пак всички се обединиха срещу нас. Ще им гледаме сега сеира. Два пъти се проваля парламентът – с това искахме да напомним на българите колко е голям компромисът на ГЕРБ”, изтъкна лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
923 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ми да...

2023.11.23 | 10:16

3
Обикновено хората оценяват нещо едва когато го загубят. Българина , обаче , не цени придобитото и с лека ръка руши , само за да обвини след това някой друг за собствените си грешки ...... С такава нагласа , на такъв народ , и Бог не може да му помогне !
Ми да...

2023.11.23 | 10:16

2
Обикновено хората оценяват нещо едва когато го загубят. Българина , обаче , не цени придобитото и с лека ръка руши , само за да обвини след това някой друг за собствените си грешки ...... С такава нагласа , на такъв народ , и Бог не може да му помогне !

2023.11.20 | 20:59

1
А тиквуня кво ожъна, или сега сее, хахаха.

Добави коментар

Водещи новини