Костадинов: Няма да подкрепим промените в Конституцията

БТВ
share

Работата на парламента е лоша, защото това НС излъчи този кабинет, който носи само трагедии на държавата. Всеки един ден управление на този кабинет е национална трагедия. 

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

"Този кабинет има косвена вина за трагедията по морето. Те не вземат мерки, за да се спре незаконната сеч и незаконното тсроителство. Политиката на това правителство повтаря политиката на всички правителства от последните 30 години. Тази политика включва унищожаването на естествените ресурси на България. В последните 34 години имаме спад на анселението с една трета. В България е създадена политическа бариера и само ние успяхме да я пробием. В България не се създават партии, а политически проекти. Тези хора успешно ограбваха държавата в последните 34 години, значи не са глупави. Тогава остава те да действат целенасочено и с ясни цели. В България няма държавност. България е квази-държава, територия", обяви още той. 

Денков към Костадинов: Аз не съм ви подчинен

"Утре пак ще поискаме оставката на това правителство. Сигурен съм, че ще станем първа политическа сила. Това няма да стане за ден, но ще се случи. Ние винаги сме подкрепяли добрите законопроекти. Така сме правили винаги. Ние сме изключително конструктивни. Със сигурност няма да гласуваме промените в Конституцията. Хората, които създадоха усещането за корупция и безнаказаност, сега искат да правят съдебна реформа", каза още Костадинов. 

Водещи новини

Още новини