Николай Хаджигенов: Борисов е готов за следващите избори

Булфото (архив)
share

"Демократична България" откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо се възползват, а след това убиват всички партии. Това заяви адвокат Николай Хаджигенов в ефира на БНТ. 

Избирателят избра от това, което има, а за това са виновни полиците. Те предложиха едно и също, каза още той. 

Борисов е готов за следващите избори и те ще свършат по сходния начин за него. Гласовете през последните парламента са приблизително едни и същи. Борисов не е загубил нищо. Той и ДПС са готови за избори, никой друг не е, посочи още Хаджигенов. 

Съдебната реформа е грешка на езика и на политиката - трябва да се направи реформа в правосъдието, не в съда. Местните избори са безспорно много важни. Борисов държи властта по места на 95%. Той ще направи всичко, за да спечели местните избори. Местните избори тази година ще бъдат много важни. Би било добре местните да бъдат с парламентарните, ако политиците поумнеят. Или ако Радев не е решил друго, отбеляза още Николай Хаджигенов. 

Адвокат Хаджигенов определи идеята на съпредседателя на "Продължаваме промяната" и бивш финансов министър Асен Василе за ротационен председател на Народното събрание като незаконна. Защо се занимаваме с глупости в парламента, недоумява той.

Водещи новини

Още новини