ГЕРБ и "Промяната" преговарят днес, избират постоянна контактна група

  • 13 април 2023 07:50

  • 963
  • 5
ГЕРБ и "Промяната" преговарят днес, избират постоянна контактна група
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Представители на първите две политически сили в парламента – ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, се събират отново на среща в НС. Ще бъдат създадени контактна група и работни групи, които да търсят консенсус между всички политически сили за законодателните приоритети на парламента.

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на търсим подкрепа и съгласие по ключовите въпроси, които стоят не само пред българския парламент, които са свързани не само с избора на председател, а засягат изобщо държавата, каза Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Това са темите, свързани с еврозоната, Шенген, правосъдната реформа, с понижаването на цените, борбата с инфлацията, уточни тя. 

Според съпредседателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически приоритетите на ПП-ДБ са законите, нужни за Шенген, за еврозоната, за Плана за възстановяване и устойчивост и за правосъдната реформа.

Ще бъдат търсени и останалите парламентарни групи, защото има приоритети, зад които всички трябва да се обединят.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
963 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бай Данчо

2023.04.13 | 08:24

5
Какви преговори, цял нощ са мъмрени от козяк.. Решели са да ни довършат държавата.. Все си мисля, освен ппдб, че в останалите партии има родолюбци и упорито отказват да редовно правителство, което да озакони бадитските интереси на фащ. Дс ни праветизират остсналите държавни компании и не набутат във войната... Защото марионетките от пп и дб са обещали на господарите си, да го сторят и са готови на всяка цена да заемат власта.. Виждам само един изход, гласуване на бюджета и пак избори до дупка, до като войната не спре. Мисля, че и хартиените бюлетини ги върнаха заради съмнения от фалшифициране с машинте и взимане на цялата власт от пп и дб..
Българин

2023.04.13 | 08:18

4
Тези пак си правят сметки без кръчмар... какво влизане в еврозона ще обсъждат, те не разбраха ли че ще има РЕФЕРЕНДУМ...и НАРОДА ЩЕ КАЖЕ...

2023.04.13 | 08:02

3
Бойко не се доверявай на педераси. Ще те излъжат.
????!!!

2023.04.13 | 08:00

2
С този на ПЪРВИЯТ РЕД,ли ще се ПРЕГОВАРЯ ?!

2023.04.13 | 07:58

1
КОАЛИЦИЯ С ОПГ ГЕРБ Е САМОУБЙИСТВО ЗА ПП !

Добави коментар

Водещи новини