Станка Желева: Радев няма политическа визия за развитието на България

Кадър - Нова телевизия
share

Радев руши общественото доверие в президентската институция, като козирува на Москва и изпълнява заповеди. Това обясни в ефира на Нова телевизия дъщерята на Жельо Желев – Станка Желева, която написа писмо чрез което критикува Румен Радев.

„Искам да кажа, че Радев не е сложил начало на борбата с беззаконието в България. Тя е от много по-отдавна, той просто я яхна така се каже и се опита да я поведе. Това писмо е написано, защото според мен е изключително тревожно всичко, което се случва в момента и най-вече в позицията на президента. Това е ситуация, в която България не върви в една политика към Европа, към демокрация, към просто защитени демократичните ценности“, заяви Желева. 

Дъщерята на Желю Желев нападна остро президента Радев

„Радев няма политическа визия за развитието на България, той превърна президентството в казарма. За мен е абсолютно скандално, че той не излезе с позиция и срещу абсолютно арогантното поведение на руската посланичка, която се държи все едно тя е губернатор на България. Как този президент не излезе да направи изявление по този повид, да каже ние сме страна в Европейския съюз, ние сме страна от НАТО, ние осъждаме тази война, не може посланник се държи по този начин“, допълни Станка Желева.

Водещи новини

Още новини