Владислав Панев: И други колеги от ИТН ще напуснат партията, когато видят какви са настроенията сред хората

Novini.bg
share

Искам да поздравя Кирил Симеонов за това, че реши да изпълнява програмата на "Има такъв народ" (ИТН), а не повелята на човека от телевизора. Сред колегите от ИТН има доста свестни и съвестни хора, така че решението на Кирил Симеонов не само не е изненада, но очаквам и други негови колеги да се присъединят. Това коментира пред журналисти в парламента депутатът от "Демократична България" Владислав Панев по повод поредния народен представител, който реши да напусне групата на ИТН.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

По думите му и други представители на ИТН ще последват Симеонов, "когато се видят със своите приятели и роднини през уикенда и тогава ще разберат какви са настроенията на хората".

Неслучайно опозиционното мнозинство искаше да направи извънредно заседание в неделя и понеделник, за да не може тази среща на депутатите на ИТН с техните роднини да се състои през уикенда, смята Панев.

Още един депутат напуска групата на ИТН

Той уточни пред медиите, че не убеждава никого от колегите си да напуска ИТН, а по-скоро "води приятелски разговори" с тях.

Надявам се на подкрепа при вота на недоверие от всеки депутат, който смята, че тази сиуация не е нормална и която крие големи геополитически и икономически рискове за България, допълни Владислав Панев.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Водещи новини

Още новини