Настимир Ананиев: Депутатите от ИТН си дадоха сметка, че когато лидерът ти те лъже, значи има проблем

Булфото (архив)
share

В момента сме на вододел на прехода. Ако това правителство получи мнозинство в парламента, ще могат да се продължат реформите. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 687

Това мнение изрази в интервю пред БНР депутатът от "Продължаваме промяната" (ПП) Настимир Ананиев. "Оптимист съм по няколко причини. След интервюто на Слави Трифонов много хора от народните представители от "Има такъв народ" (ИТН) и тези, които напуснаха, си дадоха сметка, че когато лидерът ти те лъже, значи има проблем", заяви Ананиев. 

Настимир Ананиев: Където пипнем, руква корупция

Той посочи като приоритети бюджета и законите за КПКОНПИ и енергетиката, като ги нарече трите фокуса. "В момента където пипнем, руква корупция навсякъде."

Тестът е бюджетът на първо четене, подчерта Настимир Ананиев. "За мен първа точка утре трябва да бъде бюджетът на държавата. Утре ще има много голям, тежък дебат. Проблемът е свързан с много пари. Едното е пари за пътища, другото – контрабандния хъб, който ние спряхме", коментира Ананиев за причините за разрива в коалицията. По думите му 7 пъти е нараснала "спряната проверена пестицидна стока", откакто бе предприета промяната на границата.

Настимир Ананиев: На много хора в ИТН им бе обещана промяна, каквато не се случи

 "Записването, за да създадеш шоу, да създадеш драма – на хората им писна от драми и шоута. Това не е начинът да се прави политика", изтъкна Ананиев относно представения вчера запис на разговор между спортния министър в оставка Радостин Василев и депутата от ИТН Христинка Иванова. Депутатът от ПП няма информация дали Василев ще остане министър.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 687

Водещи новини

Още новини