"Възраждане" поискаха референдум по темата за РС Македония

Булфото (архив)
share

Има една тема, по която има 100-процентов консенсус в нашето общество - Македония. Има 100-процентов консенсус, че не трябва да се да прави отстъп, по един кървав македонски въпрос, в който България е дала стотици хиляди жертви и е водила 5 войни. Това заяви в декларация председателят на "ВъзражданеКостадин Костадинов от парламентарната трибуна.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1269

Българското общество е категорично, че не трябва да се правят отстъпки за българската история, език и култура. Но вчера стана ясно, че има разлом, но не в обществото, а в управляващата коалиция. Явно има разминавания в коалицията за вдигане на ветото за Македония. 

Слави Трифонов изригна срещу Кирил Петков

Тъй като това е тревожно, от "Възраждане" искаме референдум. Референдум, какъвто не беше проведен за членството ни в ЕС и НАТО. Глас народен, глас Божи - да се разбере българите одобряват ли намеренията на премиера. Допитването ще даде максимално голяма представителност. 

Референдумът няма да струва скъпо, много по-скъпо ще струва продажбата на българската национална чест и достойнство. Това няма да е компромис, а предателство, завърши Костадин Костадинов.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1269

Водещи новини

Още новини