Лидерът на МИР благодари на Асен Василев за коректността

Пресцентър МИР
share

Лидерът на партия МИР Симеон Славчев коментира във Фейсбук  днешното изявление на Асен Василев, че когато са обявили идеята си с Кирил Петков за участие в изборите са им се обадили безброй партии, за да предлагат да им станат мандатоносил, но партия МИР не е сред тях.

"Благодаря за коректността на Асен Василев, който днес каза, че в България има много партии, като безброй от тях са им се обадили да ги поканят да им стават мандатоносител, но партия МИР не е сред тях! Партия МИР е платформа, която обединява честните, почтените и моралните
българи. Ние повече от две години като партия и повече от 15 години като граждани се борим за промяната в България", заявява Славчев.

"Всеки, който иска истинската промяна, а не поредната подмяна в България, е добре дошъл в екипа и отбора на партия МИР, но на равни начала да се бори с нас, така, както ние го правим вече толкова години", добавя той.

"Партия МИР не дава регистрация, партия МИР предлага обединение около национални цели и приоритети, които ще изведат България от политическата, моралната, икономическата и социалната криза и ще я превърнат в силна индустриална и социална държава с работеща и ефективна икономика! Убеден съм, че заедно ще успеем! Длъжни сме заради България и нашите деца!", казва още Симеон Славчев.

Как "Продължаваме промяната" ще се пребори с корупцията?

Водещи новини

Още новини