Стая за спешна помощ в сградата на "Автомагистрали" пригодена за интимни срещи?

Novini.bg
share

Във видеоконферентна връзка по време на пресконференция на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова новите членове на Управителния съвет на държавното дружество "Автомагистрали" показаха любопитни кадри от сградата на дружеството, предаде репортер на Novini.bg.

Оказа се, че на седмия етаж има просторна стая със спалня и баня с душ за масажи. Стаята е обявена по документи като стая за спешна помощ, но по всичко прилича на помещение, пригодено за интимни срещи.

Това е въпросната стая за спешна помощ. Това е спалнята за спешна помощ, в гардероба има хавлии, има ползвани чехлички. Това е стая за спешна помощ, в която няма нито един анкерпласт, спирт или дори хапче за главоболие. Стаята е ползвана, тъй като в гардероба има използван душ гел, има бонбони, минерална вода, газирани безалкохолни напитки, чисто нови чаршафи. Има смарт телевизор, диван, който става на спалня, масичка. Ако на някого това му прилича на стая за спешна медицинска помощ, нека се обади. На мен това ми прилича на хотелска стая за друга помощ. На този етаж има стая за почивка на персонала, която е около два на два метра. В нея има една маса. Това е стаята, в която хората на етаж 7 могат да обядват и да пият кафе, няма никакво друго място. В стаята за спешна помощ по заповед е трябвало да има шкаф с медикаменти. Едва ли спалня за двама е подходяща за стая за спешна медицинска стая, заявиха от новото ръководство на "Автомагистрали".

Тези манипулации не правят чест на предишното ръководство. Както лъжат и маниулират за стаята, така лъжат и манипулират, така манипулират и за всичко останало, добавиха те.

Новото ръководство на "Автомагистрали": Ще работим с пълна сила, ще разберете още много интересни неща

Водещи новини

Още новини