Стефан Янев загатна за „интересни развития” в следващите дни

share

Министър председателят Стефан Янев загатна, че в следващите дни ще има „интересни развития”. Това стана в родното му село Поповица.

Той каза, че квалификациите по отношение на новите назначения в администрацията трябва да бъдат направени едва след като се види тяхната работа.

Янев допълни, че проверката срещу шефа на Националната приходна агенция (НАП) тече, но още не е приключила и няма резултати.

Ние сме в предизборна кампания и са възможни като част от нормалното политическо говорене обвинения и жалби. Така премиерът коментира жалбата на ГЕРБ до ЦИК срещу служебното правителство.

"Правителството е непартийно и интересно за кого провеждаме кампания. Многократно и аз, и министри от кабинета сме заявявали, че работим за хората и за решаване на техните проблеми и срещата днес в Поповица потвърждава това", каза премиерът и отбеляза, че към днешна дата организацията за предстоящите избори е добра.

Той припомни, че ще бъдат разкрити близо 800 секции в чужбина. Отбеляза също, че за още 1500 машини до края на следващата седмица се очаква да има договор.

Служебният премиер Стефан Янев се срещна с членовете на Националното сдружение на кметовете на кметства в Република България в село Поповица. По време на разговора в читалище "Пробуда" бяха обсъдени финансовите проблеми в малките населени места. Очаква се да бъдат предложени промени в някои административни структури.

Водещи новини

Още новини