Борисов: Застаряващ съм? В сравнение с Байдън съм пионерче! С такава опозиция е лесно

Фейсбук/Бойко Борисов
share

17 500 са биволите в България в момента. Преди това - нула. Това каза премиерът Бойко Борисов във включване на живо във Фейсбук по време на посещение в кравеферма.

Какви са хубави, след изборите ще доведа внуците един ден. Няма да излязат от тук. Вижте колко е красива биволицата, значи не е обидна дума, заяви Борисов.

Няма да слушате тези, които ви искат оставката, успешно ви е управлението. Няма да подавате оставка, завиждат ви. Хората ви харесват, каза собственичката на кравефермата.

Затова всички социологически агенции сочат каква ни е преднината, коментира премиерът.

Роми зарадваха приятно Борисов, той увери: Обичат ни, защото сме им дали хляб и всичко

Той посочи, че през последния мандат на правителството за сектор "Животновъдство" са отпуснати над 11 млрд. лева, а само за миналата година дотациите са в размер на 3 млрд. лева. 

Това, което вие сте дали, никой друг не го е дал, отбеляза собственичката на кравефермата.

Те (опозицията – б. ред.) понеже виждат, че са слаби и че няма какво да покажат, казват "важното е да не е ГЕРБ", другото няма значение - че нямат програми, че са некадърни, че нямат опит, че не могат...И накрая някой бил застаряващ – в сравнение с президента Байдън съм пионерче. Да са живи и здрави, с такава опозиция е лесно, заяви Бойко Борисов.

 

Водещи новини

Още новини