Меглена Кунева: Партията е, за да имам "политическо острие"

share

Човек трябва да обича това, което прави и затова ние от "България за гражданите" искаме да направим така, че страната да стане привлекателна за младите хора, за да останат тук, каза пред БНТ първият български еврокомисар Меглена Кунева.

По думите й, сред учредителите на гражданското сдружение има много ценни хора, които не виждат бъдещето си в политиката. Кунева бе категорична, че изобщо не е загърбила гражданската си характеристика.

Тя призна, че партиите не се ползват с добро име в нашето всекидневие, но само чрез партията може да се направят промени и България да стане наистина за гражданите.

Кунева припомни, че досега нито веднъж не е скрила мнението си по какъвто и да е въпрос и поясни, че и сега няма да го направи, а само ще допълни към него политически тези.

Сдружение "България за гражданите" ще продължава да съществува, а партията ще бъде само "политическо острие", категорична бе Меглена Кунева.

Тя отново заяви, че най - много мрази от всичко политическото лицемерие.

Кунева каза още, че няма нещо, което да не е изчистено в отношенията й с НДСВ. Тя коментира и скандала "Хохегер". По думите й, изобщо не знае защо името й се замесва в него, но заяви, че щом българските депутати са решили да я изслушат, тя ще откликне и ще направи всичко, което й е по силите, за да им бъде полезна.

Водещи новини

Още новини