Кунева: В политиката ще си останат единствено отвратителните

  • 07 май 2012 07:47

  • 1044
  • 5
Кунева: В политиката ще си останат единствено отвратителните
©

Атаките на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, срещу мен не идват от него, а от поръчителите му и аз вече казах на министър-председателя: „Може ли без подлости“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Меглена Кунева.

„От политиката ще си отидат отвратените, но ще останат отвратителните“, категорична бе тя.

Според нея, има картел между партиите. "Не бих се учудила, ако се установи, че кръгове от ГЕРБ си общуват с кръгове от БСП", каза тя.

Кунева коментира и административната реформа, която предприема правителството.  Тя заяви, че не може да си обясни защо управляващите са се решили да разхвърлят из страната различни агенции.

"Административната реформа не е никаква децентрализация", каза Кунева. Тя поясни, че думата децентрализация означава, че се дава власт на местното управление, а това с новите реформи няма да стане.

По отношение на Закона за конфискацията, Меглена Кунева е категорична, че той няма да свърши много работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1044 5

Коментари 5

Добави коментар
паро

2012.05.07 | 19:38

5
за съжаление има хора, които гласуваха за тази объркана и неориентирана женица, не мога да повярвам, народът ни си заслужава всичко, което му се случва, щом такива отупани от прахта псевдополитици без никакъв принос за страната, даже с голяма вреда, се мъчат да дойдат отново на власт, явявайки се на политическата сцена все едно ни лук яли, ни лук мирисали
Кривоустата мастия

2012.05.07 | 19:37

4
Тая пък мноо лицеприятна. Къде е Батето, да каже, става ли за облекчение, след алкохолиада??? Щото след Гергьовден става.
mima

2012.05.07 | 19:37

3
абе, тая дето не свърши нищо какво се обажда
коко

2012.05.07 | 19:37

2
ми ти затова си пак там и пак се пънеш
nabliudatel

2012.05.07 | 14:09

1
Ако някой наистина се стреми към децентрализация, което по мое лично мнение е добре трябва преди това да се пипнат доста закони и подзаконови нормативни актове за да се получи в крайна сметка следното: 1. Кмета и главния съдия на един град, ако сведем децентрализацията до тези рамки, да се избира пряко от населението като задължително се предвиди механизъм за предсрочното им прекратяване на мандата в определени случаи. 2. 70% от данъците на физическите и юридически лица да остават в града по право, а 30 да отиват в хазната. На практика града да се самоиздържа. 3.Кмета да си назначи толкова служители, колкото са необходими за да функционира оптимално града съобразно с неговите специфични особености. 4.Да не забравяме паразитния орган наречен общински съвет. Да ме извинят свестните измежду тях защото съм убеден че има и такива, но не е нормарно един да взема решението а друг да носи отговорността нали. Като сме си избрали кмет той да е този който казва как и кога. Иначе народа е казал много баби ...... И това разбира са само основите на децентрализацията. Ясни правила, свободна инициатива и контрол от същите тези които са те избрали. Убеден съм че това не съм го измислил аз и нормалните хора живеят именно така, но сигурно преди това са си го и заслужили.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини