Борисов запозна проф. Мутафчийски със строежа на АМ "Струма", той кима одобрително

Фейсбук
share

Премиерът Бойко Борисов показа на проф. Венцислав Мутафчийски строежа на автомагистрала "Струма", става ясно от видео, публикувано в профила на министър-председателя във Фейсбук.

,,Тунелите има още по 50-60 метра да се правят. Март месец ще можем да минем от единия до другия край на тунелите. Мостът ще е готов едната страна. Идеята е стане ли готово в едната посока да се облекчи много трафика. Двата тунела едновременно се работят. Тези 10 км ги минаваш за няколко минути. Да видиш "Струма" каква беше, гледай сега всичко вече е вътре във водата. На 40-50 м са пилоните. Огромно съоръжение, голяма красота! Тук са 100 м денивелация. Всичко това с багерите виждаш как е изядено, изядено, изядено'', коментира премиерът, докато проф. Мутафчийски само кимаше одобрително.

В тунел "Железница" на магистрала "Струма" се полага вторичната облицовка

,,Затова ваксинирайте здраво. Ваксинирайте, лекувайте, да ги върнем по-бързо хората към нормалния живот. Това е най-важното. Огромна работа вършите. Ние не спряхме строителството като в много други държави'', обясни още Борисов на ген. Мутафчийски.

Водещи новини

Още новини