Остриета на ГЕРБ втвърдяват електората

Асим Адемов, фейсбук
share

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и евродепутати направиха важна обиколката си из страната, за да се срещнат с партийни активисти вчера. Сред тях и евродепутатът Асим Адемов.

"Продължаваме да сме сред народа, за да чуем тяхното мнение. Нали така ни казват от "жълтите павета". А друга една част от Народа си каза мнението на изборите, проведени миналата седмица. Важно е да се чуе гласа на народа, а не да се говори от негово име!" коментира той лаконично днес във фейсбук.

Водещите фигури на ГЕРБ са разговаряли с хората си от Банско, Сандански, Гърмен, Гоце Делчев, Хаджидимово и Сатовча.

Цветомир Паунов в Сандански: Силата на ГЕРБ винаги е била връзката с хората

Вчера в Банско Цветомир Паунов пък заръча партийните лидери по места да останат близо до хората.

"Никога не бъдете пасивни, бъдете непрекъснато сред хората, говорете с тях, потърсете начин за решаване на проблемите им. Това е нашата задача като политици, ние служим на хората", заяви им той.

Обиколки из страната тези дни прави и премиерът Бойко Борисов. Освен да се срещне с жители на различните градове, той инспектира и инфраструктурни обекти. Още преди месеци Борисов даде заявка, че ще се включи в активния живот на партията, след като има опит да се откъсва от партията му. Втвърдяването на електората идва и на фона на учредяването на партията на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който направи свой проект - Републиканци за България. 

Водещи новини

Още новини