Цветомир Паунов в Сандански: Силата на ГЕРБ винаги е била връзката с хората

Никога не бъдете пасивни, бъдете непрекъснато сред хората, говорете с тях, потърсете начин за решаване на проблемите им. Това е нашата задача като политици, ние служим на хората.

С тези думи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се обърна кък актива на ГЕРБ в Сандански съобщиха от пресцентъра на партията. В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов, народният представител Георги Динев и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

Цветомир Паунов: Хората оценяват направеното от правителството и ГЕРБ и това се вижда от убедителната победа на частичните местни избори

Според Цветомир Паунов е важно структурите да водят проактивна политика, да усещат пулса на обществото. „Силата на ГЕРБ винаги е била връзката с хората. Победата ни на частичните местни избори вчера е поредното доказателство за доверието, което има към нас. То обаче не е привилегия, а отговорност. Отговорност всеки ден да ставаме по-добри и да подобряваме живота в населените места в страната“, каза той и призова членовете и симпатизантите на ГЕРБ да бъдат посланици на политиките на правителството. „Тъй като никъде нищо не са построили – на нашите опоненти не им остава нищо друго – освен да ни атакуват с фалшиви новини. За съжаление, те се разпространяват изключително бързо и само с ежедневен контакт с гражданите можем да им противодействаме. Фактите обаче са на наша страна, направеното от ГЕРБ ще остане. Затова въпреки някои грешки – оставаме първа политическа сила. Видя се и на изборите вчера“, отбеляза административният секретар на ГЕРБ.

Цветомир Паунов в Банско: Структурата е в отлична кондиция, напусналите ГЕРБ гонят лични икономически интереси

Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков изтъкна, че на всяка площадка, спортна зала, нов път, пречиствателна станция, училище, детска градина се виждат резултатите от работата на правителството и от европейската солидарност.

Коментари

  1. 2020.09.28 | 16:27
    #ОСТАВКА !!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет