Евгени Будинов към БСП: Не казвайте на черното бяло, ако не помагате, не пречете

Novini.bg
share

Това, че сте опозиция, не значи, че постоянно трябва да бъдете контра и да се опитвате да вкарвате някакви антитези. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов, обръщайки се към ПГ на БСП. По-рано от левицата внесоха проекторешение, с което поискаха да бъде върнат парламентарният контрол и обвиниха управляващите, че не помагат на артистите в извънредната ситуация.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33017

Парламентарният контрол няма да даде някаква кой знае каква информация за артистите. Те могат да я видят на сайта на Министерството на културата. В последните дни заедно с министър Банов не спирахме да се срещаме и да работим с артистите, за да видим какви най-добри мерки да вземем, за да им помогнем, заяви Будинов.

Веселин Марешки захапа БСП: Явно се чувствате безполезни

Недейте да казвате на бялото черно отново. Не очаквам похвала, но се надявам да не пречите. Ако не помагате, просто не пречете,  заяви депутатът от ГЕРБ в обръщението си към колегите си от левицата.

Благодаря на всички артисти, които виждат какво се прави за тях и застават зад правителството. Тази пандемия един ден ще свърши и аз се надявам, че залите отново ще бъдат пълни. Хората, които са на щат в театрите, продължават да си получават заплатите. Хубаво е в такива моменти хората на изкуството да се обединяваме. За мен изкуството е над политиката, каза още Егени Будинов.

 

 
Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33017

Повече за Коронавирус

Водещи новини

Още новини