БСП с ирония: Не ядосвайте Борисов

Булфото (архив)
share

Няма нужда да ядосвате министър-председателя, просто викнете г-жа Аврамова тук, може и зам.-министър Нанков, който е пряко отговорен за винетките. Така депутатът от БСП Георги Свиленски се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева с настояване регионалният министър да докладва в парламента за скандала с винетките.

От БСП иронизираха Борисов, който се вбеси на шефа на АПИ. Премиерът се скара на Георги Терзийски и му каза, че иска като глашатай да отиде по площадите на общините в Софийска област и да обяви, че няма да плащат за винетките.

АПИ вбеси Борисов: Номерца ли ще ми правите?

"Няма нужда да ядосвате министър-председателя. Той да се кара на подчинените си и да ги праща на площадите. Тук е мястото", заяви Свиленски.

"По-настоятелно викнете г-жа Аврамова", каза още той.

А Караянчева отвърна, че чака обаждане от регионалния министър дали ще има възможност да дойде в парламента и да отговаря на въпросите на депутатите за винетките.

Междувременно и Столичната община стана арена на сблъсък заради винетките. Калоян Паргов от БСП обвини ръководството, че е проспало проблема и не е реагирало своевременно, за да няма тревога у гражданите на Столичната община.

Водещи новини

Още новини