"Възраждане" продължава с протестите пред Народното събрание

Булфото (архив)
share

И днес партия "Възраждане" организира протест пред парламента с искане за оставка на правителството с мотив - кризата с водата, с въздуха и с боклука, отказа от валутен суверенитет и застрашаването на финансовата стабилност.

50-60 души се събраха пред Народното събрание с искане за оставка на правителството. Те са организирани от партиите "Възраждане" и МИР в социалните мрежи.

Ето какво споделиха протестиращи пред репортери на БНР:

"Защото се чувствам жива погребана в тази държава, срещу всички безобразия, които това управление за толкова години направи спрямо българският народ. Учудвам се, че има толкова малко хора".

"На хората им омръзна. И на мене. Непоносимо е вече. Те си правят експерименти с нас".

"Аз съм за подкрепа на президента. Той е по-адекватен от другите политици, и който има подкрепата на народа".

"Този протест не е организиран от президента, а от партия "Възраждане".

Стотина души са излезли на протест пред община Варна с искане за оставка на правителството. Събитието в крайморския град е организирано отново от политическа партия "Възраждане". Там се намира и лидерът на политическата партия Костадин Костадинов.

В петък партиите МИР и "Възраждане" организираха протест с искане за оставката на правителството. Протестът започна пред Народното събрание, а след това присъстващите около 1000 души се отправиха към Орлов мост и за кратко го блокираха.

Антиправителствен протест в центъра на София

Водещи новини

Още новини