Димитров за новия си прякор: Всякак са ме наричали

Novini.bg
share

Всякак са ме наричали, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента Емил Димитров, предаде репортер на NOVINI.BG.

Поясняваме, че след вчерашната новина Димитров е номиниран за креслото на Нено Димов в МОСВ, в социалните мрежи той бе прекръстен на Язовиро. Новият му прякор идва от Ревизоро, който се появи, след като Емил Димитров бе начело на Агенция "Митници".

 

Емил Димитров пое екоминистерството. "Оставам ваш приятел", каза той на депутатите

 

"Всеки депутат става министър - независимо дали работи добре или не", каза той и поясни на репортерите - нещата при вас са едни, но реалността е друга.

Относно Перник, Емил Димитров заяви, че ще се запознае с проблема, от вчера ли тече стената на язовир "Студена". "Не искам никакви обвинения или упреци. До преди един час бях председател на комисия, която се занимава с граници, митници, алкохол, цигари и не съм ходил по язовири"", каза той.

Във връзка с това сега какви интереси ще защитава след като името му се свързва с големия бизнес, Димитров заяви, че вчера е финализиран Законът за горивата, какъвто никога до момента не е имало и за първи път от 20 години 90% от обектите, които предлагат горива ще бъдат официализирани, а за законопроекта "Домусчиев" новият екомистър каза, че документите са били донесени в кабинета на Красимир Каракачанов от Волен Сидеров и Николай Александров и от още един човек и е било заявено, че този законопроект е съгласуван с Цветанов, Нинова и той като единствен представител в София от ОП се е подписал под него, а после Сидеров само с неговия подпис го е занесъл в НС.

Във връзка с това дали Ивелина Василева ще бъде негов зам. - министър, Димитров заяви, че е откровен и много би се радвал тя да му помогне. Ако се суъгкласи да дойде в МОСВ, ще ѝ бъда благодарна.

Иначе Емил Димитров обяви, че никой не му е поставял условия - уволни този, назначи този.

 

Водещи новини

Още новини