Емил Димитров ще докладва на Борисов какви средства могат да се заделят за Перник

  • 16 януари 2020 10:14

  • 430
  • 3
Емил Димитров ще докладва на Борисов какви средства могат да се заделят за Перник
© Novini.bg

Поискал съм справка за финансовите средства, които могат да се заделят за Перник, която днес ще докладвам на премиера Бойко Борисов. Това каза пред журналисти в парламента Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и, който вчера положи клетва като министър на околната среда и водите и вече не е народен представител. Днес е първото заседание на Димитров с министрите от кабинета "Борисов 3".

Димитров обясни, че ще предприеме всички мерки, за да запознае премиера своевременно за състоянието на язовирите в страната. "Ще обиколя цялата страна, за да го информирам къде какви са проблемите", посочи министър Димитров.

Борисов вече раздал задачи на Емил Димитров

Той каза още, че вчера е командировал хора от Пловдив в Стара Загора за проверка на депата в страната, за да съдействат по образувани от прокуратурата досъдебни производства.

Относно липсата на вода в редица населени места в страната министър Димитров посочи, че местната власт и ВиК дружествата не са направили достатъчно, за да усвоят европейските средства, които Министерството на околната среда и водите е осигурило.

Министър Димитров заяви, че ще се подготви за вота на недоверие, готвен от левицата за провал в политиката по околната среда и водите и посочи, че се притеснява от него.

По-късно днес се очаква ПГ "БСП за България" да проведе първи консултации с парламентарната група на ДПС.

Емил Димитров пое екоминистерството. "Оставам ваш приятел", каза той на депутатите

Последвайте канала на

Novini.bg
430 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Защо

2020.01.16 | 10:52

2

Всички олигофрени са с бръънати глави? Това мода ли е или отличителен белег?

2020.01.16 | 13:25

3

Само ти си изключение.

PERKO

2020.01.16 | 10:40

1

32-Miliona !

Добави коментар

Водещи новини